Thursday

VIRGINIA ANGUS

virginia angus kişi başı fiyat
http://www.virginiaangus.com.tr/


8-10 masalık ufak ama lezzetleriyle büyük Virginia Angus, hem bir gurme hamburgerci, hem bir steak house, hem de bir kasap.
Yurt dışında oldukça popüler olan, Türkiye’de yeni yeni yayılan bir sığır türü angus. Kuzey İskoçya’dan çıkıp gelen bu simsiyah, tıknaz ve boynuzsuz sığırlar tüm dünyada bakımının kolaylığı ve -bizi ilgilendiren kısmıyla- lezzeti ile ünlü.
 Bu konuda şüphesi olanlar Eminönü’nde, Rüstem Paşa Camii’nin arkasındaki Uzunçarşı Caddesi’nde bulunan Virginia Angus’u ziyaret edebilir hiç çekinmeden. İncik boncuk satan dükkânların arasından geçerek girdiğimiz Virginia Angus, bir hamburgerci ve steak house için biraz sıra dışı bir noktada olsa da çok geçmeden anlayacağımız gibi Eminönü’ne gelmek için başlı başına bir sebep.



2 comments:

  1. Anonymous12:47 PM

    ''Eminönü şubesi kesinlikle gidilmesi gereken, burger sevdalısı her dostuma tavsiye edebileceğim bir mekan. yıllardır istanbulda kaliteli ve damakta tat bırakacak bir burger ararken en nihayet, biraz da tesadüf eseri, aradığım burgerı buldum sayelerinde''.

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:52 PM

    ''Nişantaşı'nda yeni şubesi hizmete giren restoran. mercan'da (eminönü) olduğu gibi burada da özellikle hamburgerler dört dörtlük. girişte kuru etlerin terbiyelendiği sergi bölümü sizi karşılıyor. iç mekan tasarımında konfor ön planda, çalışanlar da gayet güleryüzlü. istanbul'da hizmet ve lezzet olarak bu kalitede hamburger sunan restoranlar artmalı.''

    ReplyDelete