Wednesday

LACIVERT RESTAURANT

lacivert restaurant kişi başı fiyat
http://www.lacivertrestaurant.com

Anadolu yakasında eski Türk filmlerine dekor olmuş bir yalının içinde hizmet veren Lacivert, atmosferi, huzurlu bahçesi, lezzetli yemekleri ve özenli servisiyle şehrin en özel restoranlarından biri.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ayağındaki mekânda yaz aylarında Boğaz'ın serin esintisi eşliğinde yemek yiyebilir, kışın Şahmaran Salonu’nda içkinizi yudumlayabilirsiniz. 
Bu sade ama şık lokantanın menüsünde alaturka Balık Çorbası, Portekiz usulü karides, beğendili levrek külbastı, Chateaubriand, kuzu sırtı ve salataların da dahil olduğu nefis seçenekler mevcut. Tatlılardan elmalı baklava, çikolatalı sufle, creme brûlee ise şef Hüseyin Ceylan’ın tavsiyesi. Avrupa yakasından gelenler için Rumeli Hisarı'ndan ücretsiz tekne servisinin yapıldığı restoranın pazar brunch'ları da çok tutuluyor. Her pazar 11.00-14.00 arasında gerçekleşen açık büfe brunch’la başlayan gün a la carte servisle devam ediyor. İki ayda bir brunch büfesine ek olarak yöresel mutfaklardan lezzetler de sunan Lacivert’e bir gün yolunuzu düşürmenizi tavsiye ederiz.

No comments:

Post a Comment